• Chris Kramer

Werkzaamheden Westluidensestraat Tiel - omleiding verkeer centrum

TIEL VolkerWessels start donderdag 24 februari met werkzaamheden in de Westluidensestraat. Het centrum is bereikbaar via de Rechtbankstraat en Sint Agnietenstraat. Het werk duurt naar verwachting vijf tot zes weken.

VolkerWessels werkt aan het riool op de Westluidensestraat vanaf nummer 57 tot en met de kruising met de Tolhuiswal. Daarna krijgt de straat een nieuwe bestrating. Ook wordt in deze periode het terras bij de ijssalon opnieuw aangelegd. Het werk is onderdeel van de herinrichting van de openbare ruimte in het project Westluidense Poort.

Speciaal voor de klanten van de winkels en horeca in en rond de Westluidensestraat zijn er parkeerplaatsen voor kort parkeren op de Koninginnestraat. Daar kunnen klanten hun auto, met een parkeerschijf, gratis korte tijd parkeren. Voor een langer bezoek is parkeerterrein Bleekveld op loopafstand.

De bewoners van de Tolhuiswal kunnen hun woning bereiken via een speciaal voor hen opengestelde route. Houders van een parkeervergunning op de Tolhuiswal kunnen tijdelijk parkeren op het Bleekveld.