• Facebookpagina Wonderschoon Wonen

Woonmarkt op het Kalverbos; ondernemers gezocht

TIEL De werkgroep Wonderschoon Wonen van de Tielse gemeenteraad houdt zaterdag 1 juli een woonmarkt op het Kalverbos. Voor de markt is de raadswerkgroep op zoek naar ondernemers die hun dienstverlening en producten op het gebied van wonen onder de aandacht willen brengen. Deelname is gratis.

Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen inwoners en bezoekers zich laten informeren over onder andere het kopen of huren van een huis, woningaanpassingen voor langer zelfstandig wonen, energiebesparende maatregelen, tuininrichting, financieel advies, verbouwen, bouwvergunningen en nog veel meer. En dat op een locatie direct grenzend aan de Tielse binnenstad, het Kalverbos.

Voor meer informatie kunnen ondernemers contact opnemen met Inge Joustra van de werkgroep Wonderschoon Wonen via 0344-614 034, admi@planet.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni aanstaande.

Jaarthema Wonderschoon Wonen

Ieder jaar kiest de gemeenteraad een thema waar in dat jaar de nadruk op komt te liggen. Eerder stonden thema's als ouderen, leren en werken en wijk en buurt centraal. In 2017 is het jaarthema Wonderschoon Wonen. De werkgroep Wonderschoon Wonen gaat samen met inwoners, scholen en allerlei andere organisaties aan de slag om Tiel schoner, groener en veiliger te maken. De organisatie van de woonmarkt is één van de activiteiten. Info: https://www.facebook.com/WonderschoonWonenTiel/.