• Michelle David

Zinder Podium lanceert nieuwe website

TIEL Met een succesvol seizoen achter de rug en met een mooi programma in het vooruitzicht is het voor Zinder Podium tijd voor een nieuwe website. Vanaf nu staan alle popconcerten en evenementen op www.zinder.nl/podium. Ook de online kaartverkoop verloopt via de nieuwe website.

 

Op www.zinder.nl/podium zijn onder meer de evenementen Michelle David The Gospel Sessions (ook te zien tijdens Appelpop 2018), Postmen en de Qmusic Foute Party te vinden. In seizoen 2018/2019 zal Zinder Podium ongeveer 20 evenementen organiseren, houd daarom de website in de gaten voor bijboekingen en het programma vanaf februari 2019.

 

Naast zinder.nl/podium blijven de balie van Zinder en de kassa van Schouwburg Filmtheater Agnietenhof verkooppunten voor de evenementen. Mocht er voorafgaand aan het evenement deurverkoop plaatsvinden, dan is de kassa bij de ingang aan het John van Burenplein. Met speciale verzoeken, zoals het betalen met de PodiumCadeauKaart, tegoedbonnen inleveren, kaarten omruilen en dergelijke, kunnen bezoekers bij de kassa van de Agnietenhof terecht.

 

Met meer dan 2.500 bezoekers sinds 2017 is Zinder Podium goed gestart. Na een zomerstop staat er in het najaar van 2018 weer een zevental evenementen op het programma, waaronder Wild Romance, Ladi Dadi, 80's Verantwoord en het Zinder Open Podium. Voor deze laatste kunnen jongeren van 12 tot en met 23 jaar zich aanmelden met hun zang-, dans-, acteer-, of ander talent.