Veel sfeer met houten jaloezieën

07-11-2019, 15:25 |Van onze partner

Geniet van de geur van hout in uw woonhuis of appartement. Wanneer de buitenwereld in plastic verdrinkt, is het goed om iets natuurlijks in huis te hebben. Houten jaloezieën zorgen voor enorm veel sfeer en kunnen een stijlvolle toevoeging worden aan uw meubels en inrichting. Houten jaloezieën creëren een vredige sfeer waarin u zich verbonden voelt met de natuur.

Houten jaloezieën zijn ontworpen met het moderne interieur in gedachten. Met houten details en een natuurlijk palet benadrukken houten jaloezieën de kleurrijke en gevarieerde ambachtelijke cultuur van Europa. Voeg een klassiek tintje toe aan uw ramen met echt hout, zoals bamboe, ebbenhout of wit eiken.

Geniet in gelijke mate van daglicht en privacy. Met houten jaloezieën kunt u een sfeer in uw huis of kantoor creëren waarin u zich altijd op uw gemak voelt. Met de individueel instelbare lamellenhoek kunt u zowel de inval van zonlicht regelen als beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

 Houten jaloezieën hebben een vrij lange levensduur en hoge functionaliteit. Uw jaloezieën vereisen wel regelmatig onderhoud en reiniging, net als bijvoorbeeld uw auto. Alleen op deze manier kunt u bijdragen aan het waardebehoud van uw waardevolle houten jaloezieën en genieten van een altijd frisse, aantrekkelijke uitstraling.

Niet alle reinigingsmiddelen zijn evenwel geschikt om uw jaloezieën te beschermen tegen vervuiling en te beschermen tegen ongunstige weersomstandigheden. Voor een effectieve reiniging van uw jaloezieën zijn bijtende reinigingsmiddelen of alcohol, hogedrukreinigers en dergelijke zijn af te raden.

Houten jaloezieën voor de woonkamer
Creëer sfeer in uw woonkamer met houten jaloezieën als raamdecoratie. Met zijn grote verscheidenheid aan functies is de woonkamer de perfecte plek om te ontspannen na een lange werkdag, om bij te praten met vrienden of om uw favoriete films en series te bekijken. Met houten jaloezieën kunt u een warme sfeer creëren en uw woonkamer veranderen in het visitekaartje voor uw huis. Dankzij hun opmerkelijke kwaliteiten zorgen zij voor een luxe-element in uw woonkamer.

Houten jaloezieën zijn echter niet alleen een aantrekkelijke blikvanger in de woonkamer. Als u houten luiken of jaloezieën combineert met gordijnen, creëert u een stijlvol interieureffect. Naast de extra sfeer die gordijnen kunnen bieden, zult u ook genieten van de verschillende functies die houten jaloezieën bieden. Gordijnen vormen een uitstekende aanvulling op uw rolluiken of jaloezieën.

Met houten jaloezieën kunt u een aangenaam, diffuus lichteffect in de woonkamer creëren. Speel met de intensiteit van binnenkomend zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van tv kijken zonder de vervelende reflecties van fel zonlicht. Als u rolluiken met een scheidingsbalk kiest, kunt u de niveaus van privacy en lichtinval in de bovenste en onderste panelen afzonderlijk aanpassen door de lamellen in de individuele sluiterpanelen aan te passen.

Heeft uw woonkamer Franse deuren of een schuifraam? Dan bent u met houten jaloezieën verzekerd van een optimale combinatie van functionaliteit en een mooi uiterlijk. Geniet van de afgewerkte look en het zonweringseffect of schuif de raamdecoraties eenvoudig naar de zijkant van uw raamopening om de doorgang te gebruiken en van het uitzicht te genieten.

Een unieke ervaring: geweven houten jaloezieën
Als u op zoek bent naar jaloezieën met een kalmerend effect voor uw interieur, dan zijn geweven houten jaloezieën een uitstekende optie. Ze zijn gemaakt van natuurlijk hout en bamboe om neutrale tinten en een rustgevende sfeer te bieden.

Geweven houten jaloezieën kunnen er zowel traditioneel als eigentijds uitzien, afhankelijk van de kleur en textuur die u kiest, evenals uw bestaande decor. Voor geweven houten jaloezieën worden duurzame materialen gebruikt, zodat u zeker weet dat uw keuze milieuvriendelijk is.

Geweven houten jaloezieën hebben veel voordelen. Ze zijn ontworpen op een manier dat het licht niet volledig wordt geblokkeerd. Hun lichte transparantie zorgt ervoor dat licht erdoorheen filtert voor een zachte uitstraling, die ontspannend is en elke ruimte een rustige sfeer geeft. Dus als u zich zen voelt, is er niets beter dan uw geweven houten jaloezieën om u te kalmeren.

De stijl van geweven houten jaloezieën maakt ze perfect voor serres en oranjeries. In elke ruimte waar veel licht binnen kan komen, hebt u een manier nodig om dit goed te kunnen regelen. U wilt het natuurlijke licht vast niet volledig blokkeren, omdat dit het plezierige deel is van het bezit van een serre. Geweven houten jaloezieën voorkomen dat de schittering van de zon te sterk is, waardoor u een zachter licht krijgt waar u zeker van zult houden.