• ri FC Utrecht-Celtic FC Barry Maguire 4-0
    foto Rias Immink

    Rias Immink

Barry Maguire nieuwe aanwinst TEC

TIEL TEC blijft aan de weg timmeren. De 27-jarige Barry Maguire, ooit begonnen in de jeugd van Theole, is de derde winteraanwinst van de Tielse tweede diviosionist. Club en speler bereikten inmiddels een akkoord. Het wachten is echter nog op toestemming van de Noorse bond. Maguire speelde de laatste jaren in de eerste klasse in Noorwegen en moet nog worden vrijgegeven.

Tijdens zijn verblijf bij Theole viel Maguire op bij de scouts van FC Den Bosch. Hij kwam daar in de jeugdopleiding en maakte vervolgens aan het begin van het seizoen 2006/2007 zijn debuut tegen FC Dordrecht. Twee jaar later werd de huidige inwoner van Culemborg getransfereerd naar FC Utrecht, waar hij drie jaar speelde.

Na twee jaar VVV Venlo keerde hij terug op het oude nest bij FC Den Bosch. Na twee jaar stapte hij over naar het Noorse Sarpsborg 08. Dit jaar werd zijn contract daar niet verlengd en keerde hij terug naar Nederland.

Foto: Barry Maguire tijdens een wedstrijd FC-Utrecht-Celtic waarin hij wist te scoren en hier gefeliciteerd wordt door zijn teamgenoten.