• Ab Donker

Belangrijk punt voor TEC

TIEL TEC pakte in Groesbeek in de tweede divisie een belangrijk punt. Tegen De Treffers werd het 2-2. Toch zag het er lang naar uit dat de Tielenaren met lege handen huiswaarts zouden keren.

Voor rust domineerde De Treffers. De ploeg kreeg enkele goede kansen. Nick de Bondt verknoeide de eerste met een slordige lob, maar was na een kwartier wel trefzeker: 1-0. Frenk Keukens schoot voorlangs.

Na rust kwam Bart Westerlaken in het veld voor Kurtley de Windt. TEC ruilde snelheid voorin in voor meer kracht. Ook de wissel van Josemar Makiavala voor Sven van Ingen wees in die richting.

TEC nam het initiatief over. Dat leidde vooralsnog niet tot kansen. Wesley Meeuwsen van de thuisclub kreeg na een elleboogstoot richting Daan Disveld direct rood. Desondanks kwam De Treffers op 2-0 door Remy Raterink.

In de laatste minuten drong TEC sterk aan. Wimilio Vink tikte de belangrijke 2-1 in het net. In de extra tijd wist Trumaine Balrak, ingevallen voor Gregory Vioereck, de gelijkmaker achter doelman Niels Kornelis te werken.