Buren verliest met 4-1 in Boxtel

BUREN In de derde klasse C Zuid 1 begon Buren uiterst zwak aan de uitwedstrijd tegen Boxtel. Dat brak de ploeg lelijk op, want uiteindelijk werd met 4-1 verloren in Boxtel.

Al na tien minuten werd het 1-0. Zwak verdedigen op rechts leverde de linksbuiten alle ruimte op. De voorzet kon door de spits in het doel worden gelopen. Buren schrok van zichzelf en kwam meteen beter voor de dag. Een schot van Marijn Verbeek werd door de doelman gestopt. Een tweede knal van Verbeek stopte de doelman opnieuw, maar hij liet de bal los. Verbeek tikte de rebound binnen: 1-1.

Twee minuten voor de rust ging Buren opnieuw in de fout. De ploeg gaf onnodig een corner weg. Deze werd nog wel weggewerkt, maar vanuit de tweede lijn ingeschoten: 2-1.

Na de hervatting probeerde Buren het wel. De ploeg was echter niet scherp genoeg. Boxtel loerde op counters en had daarmee na ruim zestig minuten succes. Een steekpass door het midden werd door de spits breed gelegd op een vrijstaande medespeler: 3-1. Negen minuten voor tijd werd het 4-1.