Doek valt voor Buren

BUREN Voor Buren is het doek definitief gevallen. De ploeg verloor met 3-0 in Waalwijk tegen Baardwijk en kan nu Zwaluw VFC niet meer achterhalen. Zwaluw VFC staat op een promotie/degradatieplaats.

Slechts een lichtpuntje zag Thomas Post van de technische staf van Buren. ,,We hebben voor het eerst dit seizoen geen gele kaart gekregen. Minder positief is dat onze trainer Dick Wammes komend seizoen toch niet doorgaat vanwege een meningsverschil over het doorstromen van jeugd."

De start van de wedstrijd was niet best. Al na vier minuten ging de verdediging van Buren in de fout. De speler van Baardwijk maakte gretig gebruik van dit buitenkansje: 1-0. Halverwege de eerste helft verdubbelde de thuisclub de score. Buren verdedigde halfslachtig en kreeg de bal niet weg. De halfhoge bal werd door een speler van Baardwijk op de slof genomen.

Na rust besliste de spits van de thuisclub de wedstrijd. Hij kreeg een steekbal en schoot de bal tussen de benen van doelman Wesley Broekhuizen in het doel: 3-0.