• Iris Spaink
  • Iris Spaink
  • Iris Spaink
  • Iris Spaink
  • Iris Spaink
  • Iris Spaink

DOS Sportief start 2018 helemaal in het nieuw

ECK EN WIEL De complete selectie van DOS Sportief is het jaar 2018 begonnen met een opvallende presentatie van de nieuwe turnpakjes. Smit technisch plastic spuitwerk uit Tiel maakte de uitrusting compleet met het beschikbaar stellen van fraaie sporttassen.

De bedrijfsruimte van de sponsor leende zich bij uitstek om een bijzondere reportage te maken. Daarvoor kreeg DOS Sportief de professionele hulp van fotografe Iris Spaink van het gelijknamige bedrijf uit Tiel. Om eens ''anders dan anders'' voor de camera te staan moesten heel wat gymnastische toeren worden gedaan, maar de selectieleden wisten zich daarin moeiteloos te schikken.

De directie van Smit technisch plastic spuitgietwerk keek met genoegen toe. Het bedrijf van de sponsor steunt op ruim zestig jaar ervaring en kent momenteel moderne productietechnieken. ,,Wij leveren het volledige traject van idee tot eindproduct'', zo luidt het relaas. ,,Dus het ontwerpen van het product, maken van de matrijs tot het uiteindelijke spuitgieten. Alles gebeurt in eigen huis en voldoet aan de strenge en gecertificeerde kwaliteitsnormen."

De selectieleden wisten door spontane acties zelf een aanzienlijk bedrag bij elkaar te krijgen voor de nieuwe wedstrijdkleding. Hierdoor bleven de kosten voor de ouders relatief laag. Het resultaat is verbluffend, want met de gekozen kleur - in dit geval overwegend rood - verschijnen de turnsters in een ''nieuwe gedaante'' op de vloer. De toevoeging van de tassen zorgt voor een passende combinatie.

Foto: Alle selectieleden van DOS Sportief poseren op ongebruikelijke ''toestellen'', in dit geval de machinerieën van Smit spuitwerk uit Tiel. De directie, vertegenwoordigd door de broers Marcel en Mark de Krieger, kijkt het met genoegen toe.