Dwars door Lienden trainingsloop

LIENDEN De derde Dwars door Lienden loop vindt plaats op zaterdag 19 september. Start is om 11.00 uur bij Healthclub Juliën aan de Provincialeweg 16 in Lienden. Aanmelden kan tot 1 uur voor de start.

De Dwars door Lienden trainingsloop bestaat uit drie afstanden met verschillende snelheden. 5 kilometer tempo's: 10 km/u en 12 km/u, je kunt ook meedoen met de wandeltocht van 5 km; 10 kilometer tempo's: 10 km/u en 12 km/u; 15 kilometer tempo's: 10 km/u en 12 km/u

Er gaan tempomakers mee op alle verschillende snelheden per afstand. De loop voert door de Betuwe. De trainingsloop is gratis, maar ze vragen wel een donatie voor de Roparun. De start en finish zijn bij Healthclub Juliën. Aanmelden kan via www.facebook.com/dwarsdoorlienden.

Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van Healthclub Juliën aan de Provincialeweg 16 in Lienden.

Deze trainingsloop wordt georganiseerd door Healthclub Juliën en Roparun Team30 Juliën/b-Cat. De totale opbrengst komt ten goede aan de Roprarun/Team30. De stichting zet zich in voor de zorg aan mensen met kanker onder het motto, "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".