FC Lienden in blessuretijd naast De Treffers

LIENDEN - FC Lienden, de koploper in de topklasse, kwam bij De Treffers niet verder dan 3-3. Ondanks dat de ploeg van trainer Hans van de Haar twee punten liet liggen, was het ene punt pure winst. Pas in de blessuretijd tekende invaller Mo Ajiach voor de niet meer verwachtte gelijkmaker.

FC Lienden speelde bepaald niet de beste wedstrijd van het seizoen tegen De Treffers, dat altijd een moeilijke tegenstander is. In Lienden werd het eerder dit seizoen met pijn en moeite 1-1.

Binnen twintig minuten leek FC Lienden op weg naar een nederlaag. Ken Leemans, de ex-prof, die onlangs onder contract werd genomen, maakte er in de veertiende minuut 1-0 van. Topscorer Santiago Palacios tekende voor de 2-0. Toen Abderrahim Loukili kort voor rust een strafschop versierde bracht Youssef el Jebli zijn ploeg weer terug in de wedstrijd: 2-1.

Doelman Niels Kornelis speelde na een uur de bal zo maar in de voeten van Christiaan van Hussen en die vond het lege doel: 2-2.

Palacios benutte een kwartier voor tijd een gemakkelijk gegeven strafschop voor De Treffers: 3-2. Ajiach redde nog een punt voor FC Lienden: 3-3.