• Theole

Geslaagd Pankoekhoek toernooi bij Theole

TIEL Zaterdag 6 januari vond het traditionele Pankoekhoek toernooi bij Theole plaats. Om 8.45 uur stonden de eerste kinderen al klaar om zich aan te melden. De bestuurskamer stond al snel vol. Speelschema's werden afgemaakt, consumptiebonnen uitgedeeld en om 10.00 uur floten de scheidsrechters voor het startsein. Er konden lootjes worden gekocht en prijzen gewonnen bij de kraam in het clubhuis. De opbrengst was voor Save the Children en bracht maar liefst €207,- op. Er werd sportief en fanatiek gevoetbald in teams die eens anders waren dan normaal.

Om 11.30 uur waren de eerste pannenkoeken gebakken en konden de kinderen genieten van een heerlijke pannenkoek met suiker en/of stroop. De Pankoekhoek had voor deze heerlijke pannenkoeken gezorgd. Ondertussen gingen de wedstrijden door en werden de laatste punten binnengehaald. Om 14.00 uur was de prijsuitreiking. Intertoys had gezorgd voor leuke prijzen voor elke leeftijdscategorie.

Daarna werden de prijzen uitgereikt voor de Grote Clubactie, een cadeaubon van Intersport voor de beste lotenverkoper en de clinic van Simon Tahamata voor de 15 beste verkopers.