Kids on the Bike zaterdag op de Groenmarkt in Tiel

TIEL Voor de toertocht Kids on the Bike staat zaterdag 15 augustus een promotiestand op de Groenmarkt in Tiel. Vanaf 10.00 uur 's morgens kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zich inschrijven voor een fietstocht gecombineerd met sportspellen. Deze fietstocht is op zondag 30 augustus. De start is om 10.30 uur bij de sporthal op de Predikbroedersweg 14 in Tiel.

Inschrijving start zaterdag om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Als klap op de vuurpijl krijg je op deze dag bij je inschrijving een gratis toegang voor het vrij-zwemmen bij Zwembad Groenendaal Plus. Inschrijven via Facebook op www.facebook.com/kidsonthebike is ook mogelijk, maar dan ontvang je geen vrijkaartje om te zwemmen. Ouders mogen ook mee fietsen.

Na afloop van deze tocht op zondag 30 augustus kunnen de deelnemers gratis een pannenkoek eten op locatie bij de sporthal van Sportplaza aan de Predikbroedersweg 14 in Tiel. Aan het einde van de fietstocht is er behalve een pannenkoek voor ieder een superleuk aandenken aan deze dag.

Kids on the bike wordt mede mogelijk gemaakt door Body Dynamics, Sport Plaza Tiel, Dekker Groep IJzendoorn, Vliegenthart BV Tiel, van Wijk Verf, Burger Weeshuis Tiel, BDUmedia en Stichting Wielerpromotie Rivierenland.