Knappe prestatie Teisterbanders-vrouwen

KERK-AVEZAATH In de eerste klasse D Zuid 1 speelden de vrouwen van Teisterbanders in Overloon met 2-2 gelijk tegen SSS'18. Een uitstekende prestatie want de bezoekers moesten een 2-0 achterstand goed maken.

Ook was Teisterbanders niet ongelukkig met het gelijke spel, omdat lange tijd SSS'18 het betere van het spel. De bezoekers hadden wel kansen, maar de betere waren toch voor de thuisclub. De 1-0 was dan ook niet tegen de verhouding in. Uit een scrimmage passeerde een speelster van SSS'18 keepster Esther Hekert.

Na rust drong Teisterbanders meer aan. De kansen werden niet benut. Aan de andere kant viel wel de 2-0 en leek de opdracht voor de bezoekers vrijwel onmogelijk. Door een doelpunt van Pesch kwam de spanning toch weer terug in de wedstrijd.

Het offensief van de ploeg uit Kerk-Avezaath leek uiteindelijk toch niets op te leveren. Pas in de ruim bemeten extra tijd werd het alsnog gelijk. Een hoekschop werd door Jonne Vermeulen achterover gekopt: 2-2. Teisterbanders blijft door het resultaat middenmoter.