• FC Lienden - GVVV

    Joop Kappert

Marlon Versteeg verlaat FC Lienden

LIENDEN Aanvaller Marlon Versteeg zal aan het eind van dit seizoen FC Lienden verlaten. De 21-jarige speler was dit seizoen als huurling van de Graafschap actief bij FC Lienden. Zijn prestaties waren vooral in de tweede seizoenshelft zo goed, dat de Graafschap besloot om Versteeg een nieuw jaarcontract, met daarin een optie voor een extra jaar, aan te bieden. Om zijn ontwikkeling verder vorm te geven zal hij per 1 juli op huurbasis uitkomen voor Spakenburg, een stevige middenmoter in de Tweede Divisie.

Graafschap manager Peter Hofstede zegt: ,,Marlon is een speler met potentie, na de winterstop heeft hij zich goed laten zien bij FC Lienden. Wij willen hem graag blijven monitoren en denken dat hij in de Tweede Divisie bij Spakenburg een volgende stap kan zetten."

Marlon Versteeg zelf is verheugd over zijn nieuwe contract: ,,Ik ben blij dat ik onder de vleugels van De Graafschap de kans krijg om mij verder te ontwikkelen. Het maken van speelminuten is daarbij belangrijk, daarin past de verhuur naar Spakenburg prima. Uiteraard hoop ik dat De Graafschap in de Eredivisie blijft en dat ik in de toekomst op De Vijverberg kan spelen. Dat blijft nog steeds mijn droom."