Midzomernachtrun Kiwanis Club Tiel

TIEL Woensdag 21 juni houdt Kiwanis Club Tiel voor de eerste keer de Kiwanis Midzomernachtrun. Vanaf de locatie 3 Zussen worden hardloopliefhebbers uitgedaagd over de dijken de zon tegemoet te lopen. De opbrengst van dit sportieve evenement is bestemd voor de goede doelen die Kiwanis Club Tiel jaarlijks steunt. Voor alle doelen geldt: "Serving the children of the world". Dit jaar zijn het onder andere De grote Digitaalstrijd, Stichting Heartbeat, Stichting Jeugd Corsowagen Passewaaij, Fonds Gehandicaptensport en Dream4Kids.

Voor kinderen uit groep 5 t/m 8 wordt er een 1 km hardloopwedstrijd gehouden, heen en terug over de dijk. Individuele renners kunnen 5 of 10 kilometer hardlopen over de dijk richting Passewaaij en via het Linge-Waalpark terug. Deelname aan de 5 of 10 km kost 10 euro en deelnemen aan de kidsrun 5 euro. Iedere deelnemer wordt voorzien van een verfrissing, er is een medaille na afloop voor de prestatie en voor de snelste deelnemers zijn er leuke geldprijzen beschikbaar.

Daarnaast worden bedrijven uitgedaagd mee te doen aan de 5 of 10 kilometer Bedrijvenrun, waarbij de gezamenlijke tijd van 4 lopers de einduitslag bepaalt. Individuele deelname kost 10 euro. Deelname met een bedrijventeam van 4 personen kost 150 euro. Daarvoor krijgt het bedrijf naast deelname en logo vermelding op de website ook een ontvangst met een lichte maaltijd bij de 3 Zussen. En na de run kunnen zij met het team even napraten of de gekozen tactiek de juiste was op het terras van de 3 Zussen onder het genot van een bittergarnituur.

Bierman Advocaten is hoofdsponsor van de Kiwanis Midzomernachtrun. Teams van Optiek van Es, Berthe & Hoogenboom Notarissen en ALH van Herwijnen accountants gaan de uitdaging al aan om de advocaten te verslaan. De kidsrun start om 19:00 uur en om 20:00 uur start de 10 km een kwartier later gevolgd door de 5 km.

Info en aanmelden: www.kiwanistiel.nl/midzomernachtrun