Nieuwe namen in wielercompetitie Tiel

TIEL Woensdag 12 juni reed er een ´blauwe ´trein´ in de A-klasse van de zomeravond competitie voor niet-licentiehouders in Tiel. Ze kwamen ook na het gebruikelijke uur met dicht bij elkaar over de streep. Dit zijn de namen: 1. Vincent Steur, 2. Ronald Somer, 3. Jan Schiltmans, 4. Adrie Termaat, 5. Frank Harbers. Het was een blauwige trein omdat vrij veel renners er niet waren. Door die ene rit zijn ze overigens niet erg veel hoger in de tussenstand geklommen. Jan van Dijk, al lange tijd de koploper, is dat gebleven ondanks zijn 15de plaats vorige week. Steur staat nu 3de, Schiltmans 9de en Adrie Termaat en Frank Harbers op een gedeelte plaats 10.
De uitslag van klasse B luidt 1. Rob Balfert, 2. Hajo de Wit, 3. Maikel van Kuijk, 4. Gianni van Hoften en 5. Vincent Mulder. In de tussenstand staat Mulder 2, Maikel van Kuijk 3 en Balfert 5.
In de C-klasse werd Jacob Bonmoest Mart Story het vanuit zijn tenen halen voor een sprint maar werd daardoor wel eerste, wat hij ook in de stand bleef. Willie van Kuilenburg werd 2de en is in de stand de nummer 3, Arno Nagel ging dankzij zijn derde plaats naar een gedeelde 3de plaats met Van Kuilenburg.

Woensdag 19 juni is het alweer de vijfde wedstrijd van de in totaal acht ´koersen´. De verschillende klassen gaan altijd gelijk van start om half acht maar worden in de koers zoveel mogelijk gescheiden gehouden. Wat dat betreft is de jury streng.