• Ab Donker

Nieuwe spelers FC Lienden

LIENDEN FC Lienden heeft deze week vijf nieuwe spelers vastgelegd voor het komende seizoen, waarin de club uit zal komen in de Derde Divisie.

GUYON FERNANDEZ De bekendste nieuweling is Guyon Fernandez. Deze spits, met Curacaose roots is met zijn 33 jaar een zeer ervaren speler. Hij heeft meer dan 100 Eredivisie wedstrijden gespeeld voor ADO den Haag, Excelsior, Feijenoord, PEC Zwolle en NAC Breda. Hij scoorde daarbij ruim 30 goals. Ook won hij met PEC Zwolle de KNVB beker. In de finale tegen Ajax scoorde hij twee keer.

ESMAT SHANWARI Esmat Shanwari is, net als Lienden aanvoerder Milad Intezar, van Afghaanse afkomst. Hij is een offensieve middenvelder en is 25 jaar. Hij speelde eerder voor Jong FC Utrecht en GVVV.

THOMAS LONING Thomas Loning is een 20-jarige middenvelder, die zijn opleiding genoot bij de Graafschap. Vorig seizoen was hij actief voor Achilles'29.

STEN VREEKAMP Sten Vreekamp is een 22-jarige, fysiek sterke centrale verdediger, die afgelopen seizoen uitkwam voor Katwijk in de Tweede Divisie. Daarvoor was hij actief voor Jong FC Utrecht en Spakenburg. Hij is een neef van oud-FC Lienden aanvoerder Mike Vreekamp, nu spelend voor Spakenburg.

DZENAN KERIC Dzenan Keric is pas 19 jaar en is afkomstig van Achilles'29. Hij kan het best uit de voeten als rechtervleugelverdediger.  

JESSE VAN BAAL Jesse van Baal, opnieuw geblesseerd geraakt, zal na zijn herstel ook komend seizoen de kleuren van FC Lienden verdedigen.