• Ab Donker

Nieuwe spelers TEC

TIEL TEC heeft zich na de degradatie naar de derde divisie versterkt met vier spelers. Daarnaast blijft het gehele verdedigingsblok bij de Tielenaren actief. Ook de meeste middenvelders en voorhoedespelers blijven TEC trouw.

Rafaël Boer (22) komt over van Sparta Nijkerk. De defensief middenvelder speelde eerder bij Jong Almre en Jong NEC. Hij is aangetrokken omdat Vinnie Vermeer en Thijs van Hofwegen op De lok vertrokken.
Voorin was door het vertrek van Sherwin Grot eveneens versterking nodig. Deze is gevonden in de persoon van Matthieu van den Assem, een 21-jarige buitenspeler die het afgelopen seizoen uitkwam voor HHC Hardenberg. Van den Assem speelde eerder bij Jong FC Twente en Quick Boys O19.
Joël Saro en Jean Marc Antersijn, de twee reservekeepers van TEC namen eveneens afscheid. Voor hen komt de Chileen David Felipe Lavin Vasquez (27) over van Arnhemse Boys,
Tenslotte heeft TEC overeenstemming bereikt met Joël Beukhof (19). De linkervleugelverdediger speelde het afgelopen seizoen bij PEC Zwolle 019.