• TEC
  • TEC

Plezier en strijd tijdens Ben de Gooijer G-Voetbaltoernooi

TIEL Het tweede Ben de Gooijer G-Voetbaltoernooi 2017 is weer voorbij bij TEC; het waren twee mooie dagen waarin plezier en strijd dicht bij elkaar lagen. Toch was er na iedere wedstrijd weer samenhorigheid.

Zaterdags was het toernooi voor 14 teams van de 2e en 3e klasse waarbij TEC G3 het goed heeft gedaan en op een 8e plaats is geëindigd. Uitslag: 1e is geworden Rigtersbleek, 2e is geworden Union, 3e is geworden Vianen Vooruit.

Op zondag waren er 13 teams, hoofdzakelijk 1e klassers, dus aan elkaar gewaagd wat mooie wedstrijden opleverde. TEC G2 heeft het uitstekend gedaan door in de poule wedstrijden maar 1x te verliezen, 4x gelijk en 1x gewonnen, toch zijn ze uiteindelijk 10e geworden.

TEC G1 ging voortvarend en er werden geen wedstrijden verloren, dat betekende weer een finalewedstrijd. Ditmaal tegen een sterke tegenstander die ook vol voor de winst ging. Het was een pittige wedstrijd van beide kanten en de scheidsrechter had zijn handen vol. Met een korte afkoelingsperiode is de wedstrijd toch sportief geëindigd en ging de winst naar Rotterdam. Uitslag: 1e is geworden r.v.v. L.M.O, 2e is geworden sv TEC G1, 3e is geworden v.v. Waterloo

Beide dagen werden afgesloten door Jan Vissers en Frits vd Berk bij Hotel van der Valk in Tiel waar iedere speler een aandenken kreeg en alle teams een beker. Ook werd er een trofee uitgereikt aan de beste speler van het toernooi en de sportiefste ploeg. Met een uitstekend buffet en muzikale omlijsting van de zingende trainer Dirk Vink.

Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door Hotel van der Valk Tiel, Stichting Burger Weeshuis, EB personeelsdiensten, Dijkhuizen B.V , Van Dee interieurs, Cafe Gertje, De krant stad Tiel, De Prinsenhof, Van Weenen groente en fruit.

En alle vrijwilligers, scheidsrechters, de Bar commissie sv TEC, De Loksites v TEC en iedereen die verder heeft meegeholpen.