Promenadeloop in Tiel hardlopen en wandelen

TIEL De 26ste Promenadeloop dwars door het centrum van Tiel vindt zondag 25 september plaats. De start van dit loopfestijn is op het Plein in Tiel.

Atletiekvereniging Astylos biedt naast het hardlopen ook een paar mooie wandelroutes aan. Voor de wandelaars zijn wandeltochten van 8, 16 en 24 km uitgezet. De wandelroutes lopen door Tiel en de omgeving van de Betuwe.

Het inschrijven en starten van de wandelaars is vanaf 9.30 uur. Astylos is naast atletiek nu ook een wandelvereniging Wandelfit waar belangstellenden maandag en woensdagavond om 19.30 uur sportief kunnen wandelen, vertrek Astylos terrein.

In de middag begint het bekende hardloopprogramma voor jong en oud. De Promenadeloop start 's middags om 13:15 uur met een warming up voor de jeugd. Vanaf 13.30 uur zijn er diverse starts voor de jeugdlopen. Rond 15:00 uur is de warming up voor de volwassenen. Om 15.15 uur starten de 6 en 9 kilometer. Inschrijven kan op de dag zelf uiterlijk 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijven, de start en de finish zijn op het Plein in het centrum van Tiel.

Info: www.astylos.nl