RKTVC verliest met 3-2

TIEL - RKTVC verloor de uitwedstrijd bij nummer twee van de vierde klasse f Zuid 1 Wilhelmina met 3-2. Aan die nederlaag hield trainer Erik de Leeuw een rare smaak in de mond over. Want toen RKTVC tien minuten voor tijd uit een benutte strafschop van Harvey Chikido op 3-2 was gekomen wilde de ploeg nog eens flink aanzetten. Maar vijf minuten voor het officiële einde blies de arbiter af. De Leeuw en ook de trainer van Wilhelmina konden de goede man er niet van overtuigen dat er nog vijf minuten plus blessuretijd te spelen waren.

RKTVC had binnen een kwartier de leiding genomen door een eigen doelpunt na een voorzet van Rutger Huisman. Leroy Kaghelland zorgde voor de nodige druk en het was 0-1. Uit een counter werd het in de 35ste minuut 1-1.

Twee verdedigingsfouten bezorgden RKTVC een 3-1 achterstand. De ploeg rechtte de rug en kreeg een strafschop toen invaller Tuncay Tunc werd neergelegd. Na die benutte strafschop bleek de wedstrijd al snel gedaan en ging de Tielse ploeg met een kater het veld af.