• Simon Tahamata Soccer Academy

    Simon Tahamata Soccer Academy

Samenwerking Simon Tahamata (STSA) en Tsv Theole

TIEL Theole is zeer verheugd om te kunnen vertellen dat ze gaan samenwerken met niemand minder dan Simon Tahamata. Simon is in zijn beginjaren als voetballer actief geweest voor TSV Theole en heeft daarna via onder andere Ajax, Feyenoord en het Nederlands elftal naam gemaakt in de voetbalwereld.

In 2014 heeft Simon een stichting opgericht genaamd Simon Tahamata Soccer Academy (STSA). Hiermee organiseert hij met andere gediplomeerde trainers diverse voetbalactiviteiten en runt hij zijn eigen voetbalacademie in Amsterdam op het complex naast de Johan Cruyff Arena.

Dit jaar gaat Simon uitbreiden met een aantal Voetbalschool locaties door het hele land. Simon wil graag zoveel mogelijk jeugd bereiken, maar kan dat niet in één keer op één locatie. Omdat Simon niet overal tegelijk kan zijn zullen de trainingen onder leiding staat van gediplomeerde jeugdtrainers met ervaring bij BVO’s en die de oefenstof van Simon tot in detail beheersen.

De eerste Voetbalschool locatie die Simon zal openen is bij TSV Theole en daarmee komt Simon Tahamata met zijn voetbalschool weer terug op het oude nest.

Naar aanleiding van de nieuwe samenwerking houdt STSA zondag 20 januari een voetbalclinic bij Theole. De voetbalclinic is bestemd voor jeugdvoetballers (jongens en meisjes) in de leeftijd van 5 tot en met 15 jaar en vindt plaats op het sportcomplex van TSV Theole. De training tijdens deze clinic zal op leeftijd en niveau worden ingedeeld.

Simon Tahamata is een ex-profvoetballer van onder andere AFC Ajax, Feyenoord, Standard Luik en heeft gespeeld voor het Nederlands elftal. Momenteel is hij techniektrainer voor de gehele jeugdopleiding bij AFC Ajax. Tahamata heeft grote spelers getraind zoals Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Justin Kluivert.

Het programma van de clinic ziet er als volgt uit:

10.30 uur aanmelden

11.00 uur aanvang voetbalclinic

13.00 uur afsluiting voetbalclinic

Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 en daar krijgen de deelnemers twee uur lang een professionele voetbaltraining voor terug. Er is maar beperkt plek. Info of aanmelden: events@stsa.nl.