Start seizoen TiVoC

TIEL De zomervakantie is weer voorbij en een nieuw volleybalseizoen start. Bij volleybalvereniging TiVoC in Tiel zijn afgelopen week de trainingen weer begonnen. Twintig volleybalteams bereiden zich voor op een nieuw competitieseizoen. Nieuwe leden zijn welkom, vooral jongens en meiden van 15-20 jaar.

Bij TiVoC is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de toekomst. Vanaf dit seizoen werkt men met een nieuw technisch beleidsplan waarin als speerpunt de eigen jeugdopleiding wordt benoemd. Binnen de vereniging streeft TiVoC naar een leuke, gezellige en goede volleybalopleiding voor iedereen, waarbij voor alle leden een passend niveau wordt gezocht.

Het eerste damesteam van TiVoC speelt in de promotieklasse. Vanuit de eigen jeugdopleiding is een aantal jeugdleden toegevoegd aan de selectie van dit eerste damesteam. Zowel het eerste heren- als tweede herenteam speelt in de 1ste klasse van de NeVoBo-competitie.

Binnen de groep recreatieve volleyballers wordt op diverse niveaus gespeeld zodat zowel de beginnende volleyballers als de gevorderde volleyballer lekker mee kunnen doen. Verder is er een grote groep mini's die de basis van het volleybal leren en waar plezier in het spel centraal staat.

Wie ook (recreatief) wil volleyballen, kan eens kijken op www.TiVoC.nl of stuur een e-mail naar secretaris@tivoc.nl voor meer informatie.