• TEC

TEC JO13 -1 door naar halve finale KNVB-beker

TIEL TEC JO13-1 speelde zaterdag 23 februari de kwartfinale van de beker tegen Zwaluw VFC uit Vught. Een spannende wedstrijd tegen een pittige tegenstander die uiteindelijk eindigde in 3-2 voor TEC.

TEC JO13-1 begint goed aan de wedstrijd en gaat vol voor de bal. Het eerste doelpunt valt gelijk al na een kwartier, wanneer Antoon de bal aan Gijs geeft. Gijs rond af met een mooi schot in de rechterhoek. Niet lang daarna valt ook de 2-0. Gijs geeft een sublieme pass op Noah die de bal voortreffelijk inschiet. De inzet en het overwicht van TEC worden zo omgezet in een riante voorsprong. De laatste tien minuten van de eerste helft verzwakt de aandacht van TEC en scoort Zwaluw VFC twee keer. Met een 2-2 gelijkstand gaan de spelers van TEC en Zwaluw VFC de rust in.

In de tweede helft komt TEC niet meer toe aan het goede spel van het eerste half uur in de eerste helft. Sven haalt nog een paar keer op mooie wijze de achterlijn, maar een doelpunt valt er niet. Na ruim vijftien minuten in de tweede helft lukt het dan toch. Gijs plukt in het strafschopgebied de bal uit de lucht en schiet perfect in: 3-2.

TEC blijft strijden, maar weet niet meer te scoren. De wedstrijd eindigt dan ook in een 3-2. Met de winst op Zwaluw VFC gaat TEC JO13-1 door naar de halve finale in de strijd om de KNVB beker.