• Cees van Cuijlenburg/Theresa Vonk
  • Cees van Cuijlenburg/Theresa Vonk
  • Cees van Cuijlenburg/Theresa Vonk
  • Cees van Cuijlenburg/Theresa Vonk

Turnsters DOS Sportief halen 3200 euro bijeen voor kleding

ECK EN WIEL Met een opbrengst van 3282,60 euro heerst er grote tevredenheid in het kamp van DOS Sportief over de actie voor de nieuwe turnpakjes van de selectie. Het bedrag dekt niet de totale kosten, maar wel rond de zeventig procent. De ouders van de leden passen zelf het restant bij.

Het waren ook de ouders die het initiatief namen voor een SponsorRun. Een gebeuren waarbij de selectieleden zelf op pad gingen om milde gevers te vinden. Allemaal bedoeld om tijdens de wedstrijden voor een blitse en vooral moderne uitstraling te zorgen. Binnenkort hopen de turnsters de presentatie mee te maken van de nieuwe outfit.

In de sportzaal legden de turnsters een proeve van bekwaamheid af om te voldoen aan de maatstaven van de sponsoren. Daarvoor slaagden zijn in alle fasen en voor alle eisen. Het vroeg wel een stukje uithoudingsvermogen. Ouders konden genieten van een prachtige training op conditioneel en technisch niveau.

De SponsorRun bevatte ook nog een wedstrijdelement met het behalen van de hoogste opbrengst. Daarbij kwam Nicolien Eerbeek als eerste uit de bus, gevolgd door Britte van Buuren, Sofie van Zoelen en Nynke van Wijk. De vier werden extra in het zonnetje gezet.