• FC Lienden
  • FC Lienden
  • FC Lienden
  • FC Lienden

Vier spelers verlengen bij FC Lienden

LIENDEN Wat de samenstelling van de FC Lienden selectie voor komend voetbalseizoen 2017/'18 betreft is er deze week goed en verheugend nieuws te melden. Vier spelers van de huidige selectie verlengen hun contract waardoor deze spelers komend seizoen aan FC Lienden verbonden blijven.

Met de in de winterstop (tussentijds) bij FC Lienden teruggekeerde Frank Wiafe is snel overeenstemming bereikt over komend seizoen. In de eerste twee wedstrijden na zijn terugkeer wist de aanvaller al drie keer te scoren. Ondanks serieuze belangstelling van diverse kanten en meerdere mogelijkheden blijft de 27 jarige centrumspits, die ook op een positie achter de spits prima uit de voeten kan, FC Lienden trouw. Voor het seizoen 2015/'16 kwam

Frank Wiafe over van Achilles '29 naar FC Lienden om na een mooi seizoen (met een kampioenschap in de zondagtopklasse) het avontuur in het betaalde voetbal aan te gaan bij Fortuna Sittard. Dit bracht niet het resultaat wat

verwacht werd en in de winterstop liet de speler zijn contract bij de Limburgse Jupiler league club ontbinden om terug te keren naar FC Lienden. De speler met Ghanese roots, die ook in het buitenland bij meerdere clubs actief was en o.a. in de Onder-18 en Onder-23 teams van Newcastle United uitkwam, kiest nu voor een langer verblijf in de inmiddels vertrouwde omgeving van de Betuwe boven een nieuwe uitdaging elders.

Mo Bendadi begint komend seizoen aan zijn derde seizoen bij FC Lienden. De technisch begaafde middenvelder, die ook in de aanval prima uit de voeten kan, kwam in 2015 over van vv Bennekom en heeft zich snel verder ontwikkeld. De 22 jarige inwoner van Ede, die een begenadigd zaalvoetballer is, kiest voor het spelen op topamateurniveau op het veld en maakt komend seizoen opnieuw deel uit van de selectie van trainer Hans Kraay jr. Dit seizoen kwam de over een prachtige trap beschikkende speler tot nu toe 17 keer (3 doelpunten, 3 assists) in actie in de 20 gespeelde wedstrijden.

De 29 jarige Erik van Eem blijft FC Lienden eveneens trouw. De 29 jarige multi-inzetbare middenvelder begint komend seizoen aan zijn 5e jaar op de Abdijhof en heeft dus al wat geschiedenis bij de Liendense club. Zo was hij o.a. onderdeel van het team dat de voorbije twee seizoenen zulke prachtige successen boekte. De inwoner van Scherpenzeel kwam destijds over van Valleivogels en speelde voordien o.a. bij G.V.V.V. in Veenendaal. De tweebenige speler en noeste werker onderging begin dit seizoen een operatie en sukkelde de eerste maanden wat. Inmiddels is de speler die een neusje heeft voor belangrijke doelpunten weer volop onderdeel van de groep.

De vierde speler waarvan deze week bekend werd dat hij ook komend seizoen uitkomt voor FC Lienden is Milad Intezar. De inmiddels tot international van Afghanistan uitgegroeide verdedigende middenvelder, die ook als rechterverdediger prima uit de voeten kan, gaat komend seizoen eveneens zijn 5e jaar in bij de Betuwse club. De 24 jarige inwoner van Doorweth heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een belangrijke steunpilaar en

vertrouwd gezicht binnen de selectie van FC Lienden. Dit seizoen kwam de in Kabul geboren Milad 14 keer in actie van de tot nu toe 20 gespeelde wedstrijden.