• Ab Donker

Wadenoijen verslaat OSC'45

WADENOIJEN Wadenoijen verraste vriend en vijand door in Den Bosch koploper OSC'45 te verslaan. De bezoekers misten de nodige spelers, maar bleven in deze wedstrijd in de vijfde klasse D Zuid 1 keurig overeind: 1-2.

Al na vijf minuten nam Wadenoijen de leiding. Een aanval van achteruit kwam in de voeten van Bertho Boudewijn. Deze zag Georgios Passagides vrij staan. Met een mooi stiffie passeerde Passagides de doelman: 0-1.

Geluk had Wadenoijen toen OSC'45 uit een vrije trap de bal op de lat kopte. Aan de andere kant redde de doelman met een redding in de kruising op een knal van Boudewijn.

Na rust gebeurde er lange tijd nauwelijks iets. Een kwartier voor tijd had boudewijn pach dat hij na een vrije trap van Rob van Haarlem de paal raakte. Een minuut later bgracht Rick Heijster de topschutter van Wadenoijen opnieuw in stelling. Nu schoot Boudewijn wel raak: 0-2.

Een speler van de thuisclub kreeg rood, maar tegen tien man had Wadenoijen het moeilijk Eerst werd het 1-2. In de blessuretijd ging de bal zelfs voor doelman Van beest op de stip. De schutter mikte echter royaal naast.