• Neeltje van Triest

Arvel Fietsen dé Giant specialist in Buren en Tiel

BUREN Eigenaar Arjen van Veldoven had het voor de Pasen uit erg druk. Vrijdag opende hij zijn nieuwe Giant Store Arvel Fietsen aan de Stationsweg 15 in Tiel en zaterdag deed hij dat nog eens dunnetjes over in zijn gespecialiseerde fietsenzaak aan de Randweg 2 in Buren. Voor Van Veldhoven is het fietsseizoen feestelijk van start gegaan.

 

Arjen van Veldhoven startte in 2004 zijn eerste fietsenspeciaalzaak in de Burense voormalige melkfabriek. Nu, bijna 12,5 jaar later, opent hij maar liefst twee Giant Stores in mooie en representatieve panden. Bloemen en felicitaties stromen binnen, klanten komen en gaan en bezoekers drukken Arjen de hand.

Arjen: ,,De Giant Store verkoopt alles van Giant en het vrouwenmerk Giant Liv. Elektrische, stads, tour, race, atb en tweedehands fietsen, alles hebben we staan. Door de jaren heen zijn hier heel wat merken voorbij gekomen, maar een aantal zijn ook weer afgevallen door hun slechte aftersales. Je moet als servicegerichte winkel wel op je leveranciers terug kunnen vallen, want er zal toch iets moeten gebeuren om de klant tevreden te kunnen stellen.  Met Giant doen wij al jaren zaken en dat gaat wel heel goed. We kennen dan ook een bijzondere samenwerking met 's werelds grootste fietsenfabrikant. Giant biedt een brede keuze aan modellen zodat elke fietsliefhebber kan slagen. En kwaliteit is uitstekend. Niet voor niets geeft Giant levenslange garantie op het frame. Kwaliteit is ook de reden dat Giant voor ons als dealer heeft gekozen, wij zorgen in onze regio met onze twee Giant Store winkels dat het product goed en betrouwbaar aan de consument wordt afgeleverd. Daarmee scheppen wij weer het vertrouwen in het wereldmerk Giant. Overigens is het niet zo dat wij andere merken fietsen niet repareren, onderhouden etc. U kunt nog steeds terecht bij ons voor garantie op de fietsmerken die u bij ons in het verleden heeft gekocht.''

Daarnaast is bij Arvel ook nog een grote collectie met andere tweedehands fietsen op voorraad en zijn heel veel accessoires voorhanden.

Giant Store Arvel Fietsen, Stationsstraat 15, Tiel of Randweg 2 Buren. Telefoon 0344-572697 of www.giantstrore-arvelfietsen.nl.