Bierman Advocaten opent deuren tijdens Dag van de Scheiding

TIEL Tijdens de Dag van de Scheiding op vrijdag 8 september kunnen bezoekers vrijblijvend binnenlopen bij Bierman Advocaten voor informatie over scheiden.

De Dag van de Scheiding is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met deze dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Bierman Advocaten doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding zijn bezoekers tussen 9.00 uur en 17.00 uur welkom bij Bierman Advocaten (Laan van Westroijen 4 in Tiel) voor informatie over scheiden en mediation en voor kennismaking met de (vFAS)advocaten en mediators van dit kantoor, Marlinde de Vos-van der Eijk en Marith Vos. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze check geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Info: www.dagvandescheiding.nl, www.verder-online.nl, Marlinde de Vos-Van der Eijk (vos@bierman.nl) of Marith Vos (m.vos@bierman.nl) van Bierman Advocaten, 0344-677188.