• Janet Kooren

Daan Dansen voor tweede keer prijzenpartner

TIEL Toen vorig jaar de FlipPas-prijzenpartneractie startte, was winkelier Daan Dansen direct enthousiast. De komende maand is hij al voor de twee keer prijzenpartner. Dit keer kunnen FlipPas-houders een Smart-tv winnen met een winkelwaarde van 649 euro.

,,Door de maandprijzen zien we dat de FlipPas-houders enthousiast raken. Ze vragen steeds vaker actief om hun spaarpunten. Maar het zijn dan ook serieuze prijzen, die er iedere maand te winnen zijn." Daan Dansen van de gelijknamige elektronicawinkel in de Waterstraat was vanaf het begin actief als FlipPas-deelnemer en zijn pasfotoactie is inmiddels breed bekend in Tiel. Voor de feestmaand én omdat hij weer prijzenpartner is, doet hij er nog een schepje bovenop: twee maanden lang, de maand september én oktober, krijgen klanten een set van vier pasfoto's voor maar honderd FlipPas-punten. ,,We verheugen ons op de feestmaand, Tiel staat dan echt in het middelpunt van de belangstelling en heel veel mensen bezoeken onze mooie stad. Daar ben ik echt trots op," vertelt Daan.

Ultra HD led

De prijs die hij deze maand ter beschikking stelt is een Samsung Ultra HD led Smart TV, van de nieuwste serie. ,,Een prijs die iedereen graag zal willen winnen, want niet alleen zie je dat veel gezinnen meer dan één tv hebben, maar ook de techniek, die wordt toch steeds nog weer beter."

Daan maakte bij het begin van de FlipPas de treffende opmerking over hoe hij zag dat mensen met een doos van Zalando onder de arm, hoofdschuddend tegen elkaar zeiden dat er zoveel leegstand is. ,,Een tv bij een winkel in je eigen woonplaats kopen heeft echt voordelen. Laatst kocht een ouder echtpaar een tweede tv, want ze kijken graag allebei iets anders. Toen bleek dat ze beide tv's afzonderlijk niet goed afgesteld kregen en hebben wij ze geholpen en service verleend die ze bij een webwinkel niet zo makkelijk hadden gekregen. Niet alleen dat, maar het houdt gewoon je eigen binnenstad levendig als je je euro's daar uitgeeft. Die leefbaarheid maken we met zijn allen."

De FlipPas is er gekomen door een initiatief van de winkeliersvereniging Hart van Tiel. Alle aangesloten deelnemers geven punten bij aankopen en nemen die punten ook weer in. Je kunt er bijvoorbeeld actieproducten mee kopen, zoals de pasfoto's bij Daan Dansen en de speciale acties die winkeliers hiervoor houden. Daarnaast vertegenwoordigen ze een geldelijke waarde, 100 punten zijn een euro waard. Heb je dus 1.000 punten gespaard, dan kun je die bij iedere deelnemer inwisselen voor 10 euro korting op je aankoop. En je kunt ermee betalen bij de meeste parkeerautomaten in Tiel. Dat is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de gemeente.

Naast de deelnemende winkeliers zijn er ook andere, seizoensgebonden acties. Zo werden er FlipPas-punten uitgereikt bij het inzamelen van vuurwerkafval, begin dit jaar. Ieder jaar bedenkt de werkgroep nieuwe acties, waarmee ze de FlipPas nog meer van nut kan laten zijn. Op de facebookpagina FlipPasTiel blijf je op de hoogte van alle acties. En om kans te maken op de maandprijs, hoeft men alleen maar vier keer in die maand je FlipPas te gebruiken.

Info: www.flippas.nl

Foto: Daan Dansen toont vol trots de nieuwste Samsung Ultra HD led Smart TV.