• Erik van Dijk

De Koning(en) in Tiel

TIEL Café Restaurant De Merckt had het idee dat er in Tiel naast het bezorgen van pizza, friet of shoarma ook behoefte was aan een bezorgdienst voor het bezorgen van iets anders. ,,Samen met onze kok hebben wij gezocht naar een andere maaltijd en zo zijn we in contact gekomen met de Schnitzelkoning een franchise in het bezorgen van schnitzels. In oktober 2016 zijn wij gestart met het bezorgen van schnitzels. Wij hebben wel 24 verschillende en zelfs (halal) kipschnitzels. Vanuit die positie zijn wij nu ook gestart met het bezorgen van broodjes en is de Lunchkoning opgericht."

De Lunchkoning heeft de lekkerste broodjes voor particulieren en bedrijven razendsnel bezorgd via thuisbezorgd.nl.

Het assortiment van de Lunchkoning bestaat uit halve witte stokbroodjes, heerlijke bruine bollen, Italiaanse bollen of rustiek bruin of wit brood in een gevarieerd aanbod belegd van kaas, salades, pikante kip tot carpaccio. ,,Alles is vers en huisgemaakt. Het brood wordt 's ochtend vers afgebakken door de kok. Als je 's ochtends de keuken in loopt ruikt het net als bij de bakker, heerlijk."

Naast broodjes heeft de Lunchkoning ook maaltijdsalades, huisgemaakte soep en elke dag verse jus d'orange. Het keuken- en bezorgteam onder leiding van chef Jeffrey v.d. Heijden staat 7 dagen per week voor iedereen klaar. ,,Bestellen is heel eenvoudig je gaat gewoon naar thuisbezorgd.nl. Wij hopen dat wij ook bij u razendsnel onze bestelling mogen bezorgen."