• Via Google maps

De Specialiteitenbakkerij opent Het Taartenwinkeltje

TIEL De Specialiteitenbakkerij opent vrijdag 3 mei voor het eerst haar deuren voor de opening van 'Het Taartenwinkeltje'. Het initiatief voor het winkeltje is ontstaan vanuit het idee van de Specialiteitenbakkerij om zichzelf als lokale onderneming op de kaart te zetten. Daarnaast wil de bakkerij laten zien dat ze actief meedenkt met haar omgeving. Enerzijds doet de bakkerij dit door in het kader van duurzaamheid voedselverspilling tegen te gaan en anderzijds door lekkere taarten tegen een leuke prijs aan te bieden aan mensen uit de buurt. Het Taartenwinkeltje wordt vrijdag 3 mei om 12.00 uur feestelijk geopend.

Er worden zeer strenge eisen gesteld aan de productie van de taarten in De Specialiteitenbakkerij. Daardoor zijn taarten die net wat te licht of te zwaar zijn qua gewicht onbruikbaar voor de klant. Zonde, want deze taarten zijn wel evengoed net zo lekker. Hierdoor ontstond het idee van de bakkerij om deze taarten voor een leuke prijs te verkopen aan mensen uit de buurt.

Het Taartenwinkeltje is een soort marktkraam waar doorgaans vier soorten standaard taarten worden verkocht. Natuurlijk is de beroemde appeltaart van de Specialiteitenbakkerij altijd vertegenwoordigd. Het standaardassortiment wordt, afhankelijk van de productie, aangevuld met andere soorten taartjes. In het winkeltje kunnen bezoekers contant betalen of pinnen.

De producten kosten tussen de €2,50 en €7,50, met wekelijks acties die voor €2,00 euro weg mogen. Het Taartenwinkeltje is iedere vrijdagmiddag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De opening van Het Taartenwinkeltje vindt plaats op vrijdag 3 mei bij de Specialiteitenbakkerij op bedrijvenpark Medel in Tiel. Tijdens de feestelijke opening kunnen bezoekers de verschillende soorten taarten proeven. Tijdens de opening kunnen bezoekers het aanbod van De Specialiteitenbakkerij leren kennen. Als openingsactie krijgt iedere klant die een doos taartjes koopt, het vierde taartje gratis.