De WERK3daagse komt eraan

TIEL Oefenen voor een sollicitatiegesprek, jezelf presenteren, in gesprek met een werkgever, voorlichting over wet- en regelgeving, een cv check, een kijkje nemen bij een bedrijf in Transport & logistiek of direct werk vinden via een speeddate of 'Prettig Gesprek'? Dit kan allemaal tijdens de WERK3daagse op 3, 4 en 5 november. Tijdens de WERK3daagse worden er diverse activiteiten rondom werk georganiseerd, voor zowel werkzoekenden als werkgevers op verschillende tijdstippen en locaties in Tiel. De WERK3daagse wordt dit jaar georganiseerd op 3, 4 en 5 november door UWV, Werkgevers Adviespunt Rivierenland (WAPR), Regio Rivierenland, Werkzaak Rivierenland*, Leerwerkloket Rivierenland, Platform Transport & Logistiek, LANDER werk & participatie en de samenwerkende gemeenten uit Rivierenland.

Dinsdag 3 en woensdag 4 november: Workshops en online Banenmarkt op Facebook

Tijdens deze dagen zijn er workshops over solliciteren en netwerken in Beursplein Rivierenland in Tiel. Op 4 november van 14.00 tot 16.00 uur is er een online Banenmarkt op de Facebookpagina 'Beursplein Rivierenland', waar om de paar minuten nieuwe vacatures geplaatst worden.

Donderdag 5 november: Banenmarkt

Op de derde dag op 5 november kan de opgedane kennis in de praktijk worden gebracht. Dan vindt de Banenmarkt plaats bij restaurant de Betuwe in Tiel. Op de Banenmarkt worden er tussen 10:00 en 16:00 uur diverse activiteiten georganiseerd, die met het zoeken en vinden van werk te maken hebben. Daar is de mogelijkheid om een cv te laten checken, kan er een professionele foto gemaakt worden voor een cv of social media profiel of kan een werkzoekende direct in contact komen met werkgevers en uitzendbureaus, die openstaande vacatures hebben. Ook is er een grote informatiemarkt waar werkzoekenden terecht kunnen met een juridische vraag, een vraag over een arbeidscontract,

subsidies, loopbaan of scholing. Nieuw dit jaar is het maken van een cv in de vorm van een filmpje, het krijgen van kledingadvies, het netwerkcafé en een computerhoek, waar de werkzoekende hulp krijgt bij het vinden van online vacatures.

5 november: Najaarsdag Transport & Logistiek

Ook onderdeel van de WERK3daagse is de Najaarsdag Transport & Logistiek. Er zijn interessante sprekers uit de praktijk en de mogelijkheid om een uniek kijkje te nemen in de keuken van deze steeds belangrijker wordende branche.

5 november: Werkgevers programma

Speciaal voor werkgevers is er aansluitend een programma samengesteld, met informatie over het gewijzigde ontslagrecht, het samenstellen van personeelsdossiers en kennis maken met de Realisten die voorlichting geven over zaken die spelen bij het in dienst nemen van iemand met een arbeidshandicap.

Op 3 en 4 november: Beursplein Rivierenland, Nieuwe Tielseweg 112a in Tiel.

Op 5 november Banenmarkt, Najaarsdag van Transport & Logistiek en Werkgeversprogramma: Restaurant De Betuwe, Hoog Kellenseweg 7 in Tiel.

Aanmelden is verplicht bij de workshops en dat kan via klantenservice.tiel@uwv.nl