• Aldi Lienden
  • Aldi Lienden

Drukte van belang bij heropening filiaal in Lienden

LIENDEN De eerste klanten waren woensdag 2 april al om 07.45 uur aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Adelsweg in Lienden. De officiële opening van de winkel werd gedaan door filiaalleider Gerwin Schoeman. Na het doorknippen van het blauwe lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen.

De vernieuwde winkel heeft vooral een andere uitstraling die de winkel sfeervoller maakt. Daarnaast is het aanbod van het assortiment vergoot. Klanten waren zichtbaar tevreden met de vernieuwde uitstraling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. ,,Echt een mooie winkel. Het is duidelijk ruimer en sfeervoller", werd door vele klanten gezegd.

Er stapten zelfs enkele klanten binnen die niet van de verbouwing op de hoogte waren en bij binnenkomst op een positief, verrassende wijze 'schrokken' van de mooie vernieuwde winkel. Binnen drie uur krasten 400 klanten prijzen als bewakingscamera´s, tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. ,,Wat een mooie dag is het vandaag. We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt om de restyling op tijd klaar te hebben. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider Gerwin Schoeman.

De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven.

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi', geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit. Ook de filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting.

De vernieuwde winkel aan de Adelsweg 6 in Lienden beschikt over bijna 400 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.