Eén minuut gratis winkelen voor goed doel bij opening Kruidvat Lienden

LIENDEN Klanten uit Lienden en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf 22 november terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Verbrughweg 36. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.

Winkelmanager André Stoet kijkt met het team uit naar de opening: ,,Ontzettend leuk dat we hiermee een lokaal goed doel kunnen helpen. Dat is altijd een heel feestelijk moment." Stoet vervolgt: ,,De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Lienden en omgeving van harte uit om vanaf 22 november te komen kijken naar het eindresultaat."

De health- & beautyproducten worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten kunnen met een Jouw extravoordeelkaart bovendien profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.