• Electro World

Electro World A.H.C. van Ommeren Lienden en Tiel officieel Bosch Service Partner

LIENDEN Eigenaar Addy van Ommeren neemt trots het certificaat in ontvangst die de vertegenwoordiger van Bosch hem overhandigt. Electro World A.H.C. van Ommeren mag zich niet alleen officieel Bosch Service Partner noemen, maar is ook benoemd tot inbouwspecialist. Stef van Oort van Bosch: ,,Een Bosch Service Partner is een winkel die speciaal door Bosch is geselecteerd."

Addy: ,,Dit is een fantastische beloning voor het feit dat wij optimaal advies, installatie en service garanderen op Bosch apparaten. Een mooi en welverdiend resultaat voor een bedrijf dat service boven alles heeft staan." De experts kunnen goed luisteren naar de wensen van de klant en vervolgens gefundeerd advies op maat geven. Bij A.H.C. van Ommeren vindt de klant ook een uitgekiend en breed assortiment Bosch huishoudelijke apparaten, klaar voor een demonstratie.

Addy: ,,Een onderdeel van het Bosch Service Partnerschap is een door Bosch geschoolde Technische Dienst die vakkundig en snel is. Hij lost een onverhoopte storing op of helpt bij het opmeten en correct uit- of inbouwen van keuken inbouwapparatuur. Waar we kunnen lossen we het zo snel mogelijk op." Stef van Oort bevestigt dat juist die snelheid van handelen, samen met de enorme vakbekwaamheid van de inbouwmonteurs en optimale kennis en presentatie op de winkelvloer van het product Bosch, de redenen zijn van dit certificaat.

,,Kortom, bij A.H.C. van Ommeren krijgt u persoonlijke aandacht en bent u als klant dus nog echt koning." Bosch beveelt A.H.C. van Ommeren Electroworld Lienden en Tiel van harte aan als leverancier van Bosch huishoudelijke apparaten.

Electro World A.H.C. van Ommeren Dorpsstraat 1a 4033 EW Lienden. 0344-601278 Electro World Tiel is gevestigd aan de Santwyckse Poort 9 4001 PC Tiel 0344-601278