Goedkope rijbewijskeuring senioren Tiel

TIEL Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 26 oktober, 23 november en vervolgens eens per maand in SZR locatie Vrijthof - 't Siepke, Burgemeester Meslaan 49. Voor informatie en een afspraak kan naar het landelijke afsprakenbureau worden gebeld: 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 33,00, medisch € 37,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 50,00. Voordat men naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn welkom.