• Hetuitzendbureau.nl

HetUitzendbureau.nl Tiel-Culemborg

ZOELEN Sinds enkele maanden is Joost Vermeer de eigenaar van HetUitzendbureau.nl Tiel Culemborg. HetUitzendbureau.nl is een franchiseformule met virtuele vestigingen in de uitzendbranche. Inmiddels is de formule uitgegroeid naar 36 succesvolle ondernemers. Om succesvol te zijn in de arbeidsbemiddeling, heb je geen fysiek kantoor in de binnenstad nodig. HetUitzendbureau.nl is de partij in de uitzendbranche die die stelling bewijst.

HetUitzendbureau.nl Tiel Culemborg heeft als motto samenwerken en dat komt terug in hun werkwijze. Door middel van een persoonlijke en betrokken werkwijze verbinden zij werkgevers en werknemers met elkaar. Een bewezen en succesvol concept met de focus op een resultaat gerichte benadering en kwaliteit. De dienstverlening van HetUitzendbureau.nl Tiel Culemborg richt zich op uitzenden, detacheren, werving selectie en payroll. HetUitzendbureau.nl is actief in de branches logistiek, groenvoorziening, facilitair, sales en techniek.

HetUitzendbureau.nl Tiel Culemborg komt graag in contact met werkgevers en werkzoekende voor een nadere kennismaking. Neem contact op via facebook, email of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.