• Van der Perk

Indoor After Kerstmarkt in Beesd

BEESD Ondernemers uit de regio en Lego Freaks Leerdam organiseren na de kerstdagen een indoor After Kerstmarkt. De After kerstmarkt ook wel koopjesmarkt genoemd, is voor het hele gezin. Een groep van 25 regionale ondernemers houden uitverkoop en tonen de nieuwe producten voor volgend jaar. De indoor markt staat nog geheel in een Kerst sfeervolle omgeving met bijbehorende catering. Voor de kinderen is er veel vermaak zij kunnen onder andere in meer dan 100 kilo Lego spelen, met R/C Playmobilauto's race, terwijl de ouders de standhouders bezoeken.

In het Glazenhuis zitten de Lego freaks 2x12 uur opgesloten, zij bouwen samen met de deelnemende kinderen tien Lego huizen (inschrijven à €5,- per half uur per kind kan nog via www.legofreaksleerdam.nl) de Lego huizen worden in de eerste week van januari bij de Beesdse ondernemers in de winkel geshowd. Hieraan zit een rebus verbonden, de ingeleverde juiste rebus in combinatie met €1,-; maken kans op drie Lego prijzen. De sfeervolle marktkramen zijn door de standhouders zelf ingericht met aantrekkelijke koopje zoals dameskleding accessoires, sieraden, make up, cadeaushop, sfeerverlichting, home decoratie, huishoudelijke apparaten, kaasproducten, speelgoed.

Buiten organiseren de vier autogarages uit Beesd een autoshow van bekende merken en Sander Boom drievoudig Nederland kampioen komt boomstammen woodcarven. Binnen is er een tuinmeubelshow, tuin ideeën hovenier, tuinmachines en handgereedschappen. Een aantal goede doelen verkopen puzzels, frisdranken, cake, appelbeignets ed. de opbrengst hiervan is voor o.a. KiKa (Robertmars) en Aidswees kinderen in Afrika.

Info: www.indoorafterkerstmarkt.nl 27, 28 en 29 december vanaf 9.00 t/m 18.00 uur bij van der Perk / 1001FarmToys Parkweg 95 in Beesd en op 10 minuten lopen van het station Beesd.

Foto: opbouw Indoor After Kerstmarkt