• Jumbo Lienden

Jumbo in Lienden volledig verbouwd

LIENDEN De Jumbo winkel aan de Verbrughweg 16 ondergaat een complete metamorfose. De winkel wordt uitgebreid en krijgt een foodcorner waar onder meer vers belegde broodjes worden bereid. Op zaterdag 4 november om 18.00 uur sluit de winkel haar deuren. Vanaf woensdag 22 november zijn inwoners van Lienden en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Jumbo laat de opening niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt de klanten tijdens een feestelijke opening om 08.30 uur.

Ter ere van de opening krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast maakt iedere 50ste klant tussen 08.30 uur en 12.00 uur kans op gratis boodschappen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot en met zaterdag 25 november voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart. Filiaalmanager Harrie Kremers verheugt zich op de feestelijke opening. ,,Nadat deze winkel in 2016 van Super de Boer naar Jumbo is overgegaan, is het nu tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt ruim 300 m2 extra vloeroppervlakte, waardoor we klanten straks maar liefst bijna 2.000 m² winkelplezier kunnen bieden. Samen met ons vertrouwde team kan ik niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel", vertelt hij.

NIEUW: FOODCORNER Klanten kunnen straks in de vernieuwde winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. In de vernieuwde foodcorner kunnen zij niet alleen terecht voor vers belegde broodjes, maar ook voor warme en koude snacks, gekoelde frisdranken en koffie. Bovendien krijgt de winkel een uitgebreider versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. In de slagerij komt een vers grill-assortiment met onder meer spareribs, kippenbouten en hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten terecht voor hun favoriete soorten diepgevroren vis en zeevruchten, zoals gamba's en wilde zalm. Ook is er een ruimer aanbod aan vleesspecialiteiten met onder meer wild en lams- en rundvlees uit de diepvries. Daarnaast wordt het biologische en glutenvrij assortiment uitgebreid. Bovendien wordt het PostNL servicepunt uitgebreid met extra aanbod aan services. Verder beschikt de winkel straks over een weekendbloemist waar klanten op vrijdag en zaterdag terecht kunnen voor een samengesteld boeket bloemen, op maat gemaakt door een speciaal opgeleide medewerker. De winkel behoudt de zelfscankassa's, het Pick Up Point en de thuisbezorgservice om boodschappen doen nog gemakkelijker te maken.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan Plantsoenstraat 69 in Rhenen, Raadhuisstraat 54 in Maurik en Nijverheidsstraat 4 in Beneden-Leeuwen.

Foto: Filiaalmanager Harrie Kremers en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.