• Filiaalmanager Rob Rietveld zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

    Jumbo Supermarkten

Jumbo opent nieuwe supermarkt in Tiel op voormalige EMTÉ locatie

TIEL Jumbo opent woensdag 17 april de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel in winkelcentrum Kwadrant in Tiel. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Het familiebedrijf biedt het grootste assortiment en met de overname van de favoriete producten van EMTÉ klanten wordt het aanbod nóg uitgebreider. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Tiel en omgeving graag om 9.00 uur.

De supermarkt in winkelcentrum Kwadrant sluit zaterdag 30 maart om 13:00 uur tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 17 april verder te gaan als Jumbo winkel.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 21 april). Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Filiaalmanager Rob Rietveld is trots op de vernieuwde winkel. ,,We zijn van 'groen' naar 'Jumbo geel' gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.100 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel."

NIEUWE WINKEL Klanten kunnen in de nieuwe winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment, met volop keuze uit allerlei culinaire en verse ingrediënten en gerechten. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de slagersgehaktbal en chocoladebol.

ALTIJD EEN STAPJE VERDER Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de opening van de verbouwde EMTÉ winkel: ,,We zijn trots dat we in de komende tijd een groot aantal nieuwe Jumbo winkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken. Dat doen we niet alleen door hen te laten profiteren van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We gaan ze óók verrassen met onze nieuwste inzichten op het gebied van foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met al onze enthousiaste medewerkers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo."