• Hart for her

Landelijke actie Albert Heijn met 'hart for her' in lijn met NOC-NSF doelstelling

TIEL Bewegen, het liefst 30 minuten per dag, is al jaren de boodschap. Ook Albert Heijn draagt haar steentje bij met die boodschap. Doelstelling is om in vier jaar heel Nederland in beweging te brengen.

In 'hart for her' is een perfecte partner gevonden voor haar vrouwelijke klanten. In slechts 30 minuten leggen vrouwen bij 'hart for her' een circuit af waar alle hoofdspiergroepen aan bod komen. Cardio-oefeningen gecombineerd met spierversterking want juist ook krachttraining helpt bij het afvallen. Het is een veilige manier van sporten, te vergelijken met de weerstand in het water en geschikt voor zowel een beginnende als een vergevorderde sporter. Ook in Tiel zit een 'hart for her'- vestiging (Hertog Karellaan 138).

Een nieuwe sport uitproberen? Doe dan mee de AH sport actie en spaar van tot en met 24 september voor gratis sporten en ervaar het circuit onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Meer informatie op de spaarkaart. Donderdag 21 oktober is het 'hart for her' team vanaf 13.00 uur te vinden bij de Albert Heijn Molenstraatje 2.