• In de maand augustus is een shoptegoed van 600 euro te winnen met de FlipPas, aangeboden door modezaak LaVita.

    Janet Kooren

LaVita prijzenpartner FlipPas; win zeshonderd euro shoptegoed

TIEL In de maand augustus is LaVita de prijzenpartner van de maand. Mode voor mannen en vrouwen van kwaliteitsjeans tot een mooi colbert en van sportieve jogger tot een stijlvolle zakelijke outfit. Al sinds maart 2000 gerund door de zussen José en Annet Gerritsen. De winnaar van de FlipPas-maandprijs van augustus wint een shoptegoed van zeshonderd euro.

,,We begonnen in 2000 met alleen een dameszaak. Doordat we al ervaring hadden in de herenmode besloten we de kans te grijpen toen zich in 2005 de mogelijkheid voordeed om er ook een herenmodezaak bij te openen." José vertelt hoe er van twee losse winkels één werd gemaakt. De twee zaken waren in het begin nog gescheiden door het pand waar we met haar aan de koffie zitten. ,,Op enig moment kregen we de kans om dit pand over te nemen. We konden daarmee het winkeloppervlak uitbreiden naar vierhonderd vierkante meter. En wat we bieden is echt meer dan een jeans, hoewel de herenmode veelal jeans-gerelateerd is. We bieden advies, we kennen van veel van onze klanten de smaak en die komen ook echt even binnenlopen om te vragen 'of we iets voor ze hebben'. Dat is natuurlijk heel fijn. En in het weekend zorgen we vaak voor iets lekkers bij de koffie. We gaan voor de glimlach en het moet leuk zijn om in de stad te winkelen. Dat is de meerwaarde, de service, de hulp bij je keuze en dus de persoonlijke aandacht."

BLIJVEN VERRASSEN Voor de dames in Tiel neerstreken, deden ze gedegen onderzoek naar de beste plaats om een eigen zaak te starten. Wat het aanbod moest zijn, dat hadden ze helder voor ogen. En in Tiel bleek daar ruimte voor te zijn. Het feit dat de winkel inmiddels een gevestigde naam is en al ruim achttien jaar een succesformule heeft, geeft hen gelijk. ,,Toen mijn zus en ik eens een poosje samenwerkten, merkten we hoe goed dat ging, maar ook hoe leuk dat was. En ik had altijd al de wens om een eigen zaak te hebben. Toen was één en één twee. Het streven is altijd de klanten te blijven verrassen. Er gebeurt heel veel in de markt. En eigenlijk willen we ieder jaar wel een paar nieuwe merken kunnen bieden. Dit najaar hebben we voor mannen Kultivate en Dstressed en voor de dames Harper & Yve als nieuwe merken. En dat we onze klanten blijven verrassen is ook precies de reden dat onze vaste klanten, en dat zijn er heel veel, dus binnenstappen en vragen of we iets leuks hebben dat bij ze past. We kleden klanten van top tot teen en geven advies over wat flatteert, zowel qua model als qua look."

FLIPPAS LaVita is vanaf het begin aangesloten bij de FlipPas. ,,De saamhorigheid die de FlipPas aan de Tielse winkeliers biedt, is heel mooi. We hebben in Tiel veel zelfstandige winkels en met en gezamenlijke klantenpas kunnen we naar de consumenten een echte eenheid uitstralen. Zo helpen we elkaar. Er is inmiddels een grote groep klanten die heel fanatiek is in het sparen van de punten. En ook daarmee krijgen we een glimlach."

Info: www.flippas.nl, facebook.com/flippastiel, twitter.com/flippastiel