• Winkelcentrum Timmer Lienden

Midsummer Night Shopping Winkelcentrum Lienden

LIENDEN Winkelcentrum Lienden bestaat inmiddels zo'n anderhalf jaar en alle verwachtingen worden overtroffen. Uit de hele regio komen er inmiddels bezoekers, getrokken door de ruime gratis parkeerplekken en veelzijdigheid aan winkels. Om deze klanten te bedanken organiseren de ondernemers een leuke avond vol entertainment, zomerse sferen en heel héél veel prijzen.

Alle winkels zijn tot 22.00 uur geopend maar ook op het terrein is er van alles te beleven. Zo is er elk uur een modeshow, draait er een deejay de lekkerste zomerse deuntjes en is er een mini playback show voor kinderen van groep 4 tot en met 8. Opgeven hiervoor kan per e-mail (info@de-nootzaak.nl). Ook staan er bij alle winkels kraampjes met leuke acties, is er lekker eten en drinken.

PRIJZENFESTIVAL Bij besteding van € 10,- in elke willekeurige winkel op het winkelcentrum (21 juni tussen 17.00 en 21.30 uur) maken de klanten kans op zeer spectaculaire prijzen waaronder: een ballonvaart voor 2 personen, een metamorfose bij Twin Hair, een leren tas, exclusieve zonnebril, champagne-ontbijt, een delicatessenpakket, een vissalade voor 6 personen, Etos-pakket ter waarde van €100,-, Gall&Gall cadeaubon ter waarde van €75,- en veel meer.