• Mode Event Tiel

Mode Event Tiel met Golden Goodybag

TIEL Worden de pijpen wijder, gaat die heupbroek eindelijk verdwijnen, zal de rok voor mannen haar intrede doen? Op het Mode Event 2017 in Tiel op zondag 3 september worden al deze vragen beantwoord.

Het Mode Event wordt om 13.00 uur op de Groenmarkt geopend met een wervelende show door de dansers van de Stones Stylez Studio. Bij de overdekte catwalk stelt DJ Matthew van Betuwe Events de modellen aan het publiek voor. De 30 deelnemende ondernemers pakken uit met alles wat met mode te maken heeft, dus ook de schoenen en accessoires komen aanbod. Naast de catwalk kan styling en make-up advies worden ingewonnen. En terwijl de moeders naar de show kijken, worden de kinderen vermaakt door Elmo en zijn vriendje. De vaders kunnen voor het stoerdere werk gaan kijken bij de optredens van MA Lifestyleclub van Mahmut Artan in de Waterstraat. Want een goed getraind lijf is ook helemaal in de mode.

Hoogtepunt op de catwalk wordt de onthulling van de Fairtradejurk. Een speciaal ontwerp, waar uiteindelijk alle lootjes in komen voor de Golden Goodybag. Deze lootjes worden de gehele middag uitgedeeld in de stad of zijn te verkrijgen via de facebook pagina van Winkelen in Tiel. Rond 16.30 uur worden de 250 goodybags uitgedeeld, die ter beschikking zijn gesteld door de deelnemende ondernemers.