• Tennis Plaza Tiel

Nieuwe generatie aan slag bij vernieuwde indoor tennishal

TIEL Claudia Brandenburg opent 2 september haar Tennis Plaza Tiel, de grootste indoor tennishal voor Tiel en omgeving. Hiermee neemt zij na jaren het stokje over van haar ouders en zal haar eigen stijl geven aan indoortennis in Tiel. Als jong meisje hielp zij al mee in de zaak van haar ouders. Na 16 jaar voelt het als terugkomen op het nest. 

Het horecagedeelte is de afgelopen maanden goed onder handen genomen en heeft een nieuwe frisse, moderne en gezellige uitstraling gekregen. Tennis Plaza Tiel biedt een goede combinatie van tennis en gezelligheid. Ook na het tennissen kunnen spelers in een relaxte omgeving iets drinken of klein hapje eten. De gebruikelijke kaart is verder uitgebreid met meer verse producten zoals diverse variaties koffie, smoothies, vruchtensappen en verschillende smaken water. 

Claudia over haar ambities: ,,Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de hospitality en catering en wil nu samen met mijn team de mooie combinatie van sportiviteit en gastvrijheid bieden. Met een nieuw uiterlijk, verse producten en een goed team ben ik ervan overtuigd dat je je gauw thuis voelt bij ons."  

Tennissers kunnen bij Tennis Plaza Tiel het hele winterseizoen terecht om een uur te tennissen maar ook om deel te nemen aan de diverse wintercompetities. Daarnaast zijn er verschillende tennisscholen die les aan zowel beginners als gevorderden geven. Actieve tennissers kunnen voor het hele seizoen een tennisbaan reserveren op een vast tijdstip. ,,Ik zie dat heel veel trouwe gasten het komend seizoen ook weer kiezen om het winterseizoen lekker door te tennissen, dat is een goed teken", aldus Claudia. ,,Het is altijd leuk en sportief om met 4 of 6 personen wekelijks een balletje te slaan en daarna gezellig na te borrelen."

2 september start het seizoen met een open dag van 11.00 uur tot 17.00 uur.. Om 12 uur is de officiële opening. Om 13.30 uur (jeugd) en 14.30 uur (volwassenen) geeft tennisschool Henk de Boom gratis clinics aan beginners en gevorderden. Intersport is aanwezig met een collectie tenniskleding, schoenen en rackets. Voor meer info over de open dag en clinics: 0344-664833. Adres: Oude Medelsestraat 11, 4005 EK Tiel.