• Young Woman Doing Yoga Meditation and Stretching Exercises. Stock photo.

    da-kuk

Ontspanning, balans én uitdaging bij YourBalance

Advertorial

TIEL Het nieuwe jaar is het moment voor nieuwe plannen en voornemens. Bij Studio YourBalance in Tiel zijn er weer leuke dingen te doen. Veel mensen kennen YourBalance inmiddels door het uitgebreide aanbod van wel 45 groepslessen yoga, pilates, aerial & barre per week, de massages en de workshops die er gegeven worden. En van de personal en duo trainingen yoga en pilates, waarbij de pilatestrainingen gegeven worden op de originele pilatesapparatuur.

Op zaterdag 13 januari is er een YourBalance Proeverij & Open Dag in de studio aan de Burgemeester Meslaan 85. Docente Mirjam vertelt: ,,De Proeverij is een ideale manier om het lesaanbod van de studio eens te ervaren. Er zijn gratis workshops yoga, barre workout, pilates en aerial swing te volgen; een leuke en vrijblijvende manier om de lessen uit te proberen. Ook als je al eerder lessen hebt gevolgd, ben je van harte welkom." De Proeverij is van 09.00 tot 12.00 uur. Via de website van YourBalance is het mogelijk om alvast een plekje te reserveren in een van de workshops.

,,Iedereen die groepslessen wil gaan volgen in de studio kan tot 27 januari gebruikmaken van de Winteractie: bij inschrijving voor een jaarabonnement, betaal je geen inschrijfkosten én krijg je een massage cadeau. Bij een halfjaarabonnement mag je kiezen uit een van die twee opties."

In het nieuwe jaar zijn er veel nieuwe dingen te doen in de studio. Er starten lessen pilates voor beginners, restorative yin yoga en een les easy flow - English spoken. Ern staan ook nieuwe workshops op het programma: introductiecursus yoga, yoga voor duursporters, yoga voor uuder en kind, Valentijns massageworkshop, klankbad en xxl aerial workshops.

Nieuw in het massageaanbod is de MFK massage therapie: een uitgekiende massagetherapie gecombineerd met een computerprogramma waarmee je lichaam geanalyseerd wordt, waardoor onbalans in je lichaam opgespoord en verholpen kan worden. Ook kun je in de studio voortaan terecht voor een reikibehandeling. Reiki zorgt ervoor dat extra energie beschikbaar komt voor het lichaam, zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Massageafspraken zijn overdag, 's avonds en in het weekend mogelijk.

De studio heeft een uitgebreid aanbod gericht op de zwangerschap en de tijd erna, samen met je baby. In januari start er een eerste cursus HypnoBirthing®. Deze cursus wordt nog nergens anders in de Betuwe gegeven. ,,HypnoBirthing helpt om de bevalling op een natuurlijkere, meer ontspannen en comfortabelere manier te laten verlopen. De cursus volg je samen met je geboortepartner, zodat jullie je als team kunnen voorbereiden op de komst van de baby", aldus HypnoBirthing®-docente Jessica. In de studio is zwangerschapsyoga en -pilates te volgen en er is een ruim aanbod aan massages en cursussen, zoals babymassage, zwangerschapsmassage, mama & baby wellness, baby- en kindergebaren en moxa bij stuitligging.

Info en aanmelden: www.yourbalance.nl.