Ontwerpwedstrijd Hof van Meden

ECHTELD Tijdens de inloopavond van Hof van Meden, Medensteinsestraat 24 Echteld, op vrijdag 21 augustus (18.30-22.00 uur), is er een ontwerpwedstrijd voor de kinderen.

Als deelnemer aan de minifair is Bruno Fournier uit Frankrijk aanwezig. Hij is een tomatenkweker en heeft een grote variëteit aan tomaten. De uitdaging is voor hem om telkens nieuwe rassen te ontdekken en zelf te kweken. Hij is een gepassioneerd verteller en heeft een aantal bijzondere rassen mee om mee te exposeren.

De tomaten hebben de meest prachtige vormen en kleuren.

Hierbij aansluitend heeft Hof van Meden een wedstrijd uitgeschreven. Op de avond zelf kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en een ontwerp maken van een tomaat. Voorop staat dat er plezier is aan het werken met kleur. Dus ook kinderen die denken dat ze niet mooi kunnen tekenen, zijn van harte welkom.

Aan het eind van de avond wordt er door Hof van Meden een ontwerp uitgekozen. Degene die dit gemaakt heeft, ontvangt een cadeautje. Ook als het kind niet aanwezig is, krijgt het het later alsnog uitgereikt.

www.hofvanmeden.nl