Oostendorp verrast door 'kerstgeschenk' Tempo-Team

TIEL Ondernemer Ingrid Oostendorp van warenhuis 'Oostendorp' in Tiel is vorige week volledig verrast door een kerstpakket van Tempo-Team. Nu de decemberdrukte echt van start is gegaan, werd zij getrakteerd op een kerstpakket met daarin zes aanpakkers van Tempo-Team.

Ingrid reageerde enthousiast: ,,Echt superleuk! De komende periode wordt het echt heel druk in de zaak en dan is het fijn als je ondersteuning krijgt. Het is gewoon een hele mooie verrassing."

De zes man extra personeel werden dinsdagmorgen afgeleverd voor de deur van Oostendorp, verpakt in een kerstpakket van 6 m2. Begeleid door niemand minder dan Hazes-imitator Martijn Fischer pakte Nicole het pakket uit. De zes man die uit de doos kwamen, zullen haar de hele dinsdag helpen met verschillende werkzaamheden. Zo zaten er onder meer een schoonmaakster, een klusjesman, een visagiste en een barista in het pakket.

Regiodirecteur van Tempo-Team Colette Otten verklaart: ,,Als populair bureau onder ondernemers weten wij als geen ander dat onze opdrachtgevers het ontzettend druk hebben in december. Uit een onderzoek dat we onlangs deden met onderzoeksbureau DVJ Insights blijkt zelfs dat bijna 60% van ondernemers aangeeft het extra druk te hebben. Vandaar dat wij ondernemers de komende periode extra zullen helpen tijdens de kerstdrukte."

Ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken of werknemers die hun werkgevers willen opgeven voor extra hulp, kunnen zich vanaf volgende week melden bij Tempo-Team. Vanaf 7 december zal de actiepagina waarop een zij kersthulp kunnen aanvragen, van start gaan.